Jette

Mit navn er Jette Skovgaard Laubacher

Jeg har igennem mange år arbejdet med heste/ponyer og undervisning af både børn og voksne.

Mit fokus ligger på grundridningen, som jeg mener er det vigtigste i alle discipliner, om det er dressur, spring, ponygames eller western så starter alt god ridning med en ordentlige indarbejdet grundsten, uden grundridningen vil alt nyt indlært virker svært og uoverskueligt.

Udover grundridning arbejder jeg målrettet for at gøre børneridningen både børne og ponyvenlig – børn kan sagtens lære at ride uden brug af spark og pisk, børn har en indbygget empatisk tilgang til ponyen og det er den vi gør brug af når vi lære børn at ride.

Et andet fokus er at gøre ridning og omgang med heste/ponyer så sikker og fornuftig som overhovedet muligt, alle ved at det ikke er uden risiko at arbejder med ponyer og hest, men ved at opøve en fornuftig tilgang til omgangen med hest/pony samt træne tillid og respekt opnår man den højeste grad af sikkerhed –

Som en flg. af ovenstående, har jeg gennem årene arbejdet med forskellige mennesker med forskellige behov. Jeg har set vigtigheden af, at kunne undervise efter forskellige metoder og strategier. Børn og unger med psykosociale problematikker skal have særlig special kompenserende terapi med heste, voksne med særlige behov skal have særlige undervisning osv.

Det har i mange år været et stort ønske for mig at arbejde målrettet med Hippoterap og rideterapi, det har dog krævet at hestene/ponyerne er trænet specielt og er specielt udvalgt – denne flok har jeg fået nu og vi er i fuld gang med arbejdet. (se gerne mere på www.cfab.dk – rideterapi) samtidig er jeg skoleleder og en del af undervisningsteamet på Rideterapeut Skolen

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er dedikeret til børne,og bredde ridning – uden denne del er elite ridning intet.

Jeg håber jeg med mine principper for træning og undervisning af både børn og voksne, med og uden special behov, kan være med til at give bredden fokus og den status, som jeg mener den bør have.

Skulle du have spørgsmål der ikke er blevet besvaret her, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 60 70 11 67

Jeg er uddannet::

Voksen og handikap underviser på Hellerup Håndarbejds Seminarium

Folkeskolelærer på Holbæk Lærer Seminarium

Træner under Dansk Rideforbund

Ridepædagog under Dansk Rideforbund

Zoneterapeut – Education am-massage skole i Bagsværd

Ernæring og biopati  på inst. for biologisk medicin, København

Kranio Sakral Terapeut til mennesker og dyr

Dr. Bach Blomstermedicin

Fysiologi, Anatomi og sygdomslærer – Innowell, København

Jeg arbejder samtidig med alternativ behandling til både mennesker og dyr på Center For Alternativ Behandling.

Udover arbejde på Center For Alternativ Behandling er jeg skoleleder og undervise på Rideterapeut Skolen