AVHTT® Uddannelser

Velkommen

AVHTT® tilbyder professionelle fremtidsorienterede og udviklingsorienteret uddannelser og kurser.

Vi tilbyder uddannelser og kurser både til dem der slet ingen erfaring har, for eksisterende behandlere, terapeuter, pædagoger, lærer, ridefysioterapeuter og anden sundhedpersonale, der ønsker at uddanne sig eller videreuddanne sig inden for terapi og behandlerbranchen.

Vi sætter en høj standart for vores studerende og for os selv, vi  har dygtige og erfarne faglærere. der arbejder tværfagligt.

Vores undervisnings lokalitet er placeret midt på Sjælland – Stald Møllegården Heste og Ridecenter – der er et fungerende og aktivt ridecenter for rideterapi og hippoterapi samt base for Center for alternativ behandling.

Undervisningslokalet er veludstyret og har de nyeste moderne tekniske hjælpemidler samt internetadgang.

Praktisk undervisning foregår på Stald Møllegården Heste og Ridecenters faciliteter med adgang til stort og dejligt lyst ridehus, roundpen, udendørsbane.

Hvad enten du er midt i et karriereskift eller har besluttet dig for at udbygge dit nuværende uddannelsesniveau, vil vi gøre vores bedste for at din uddannelse eller dit kursus bliver spændende og lærerigt og samtidig danner det bedste grundlag for et fremtidige virke indenfor behandler og terapisystemet.