Faciliteter

Vores faciliteter er som beskrevet og overholder selvfølgelig alle hestelovens regler. Vi udvikler os hele tiden og nye eller ændrede muligheder opstår.

Stald 1

Med plads til 5 heste. Store lyse bokse med oplukkelige vinduer, strigleplads, og direkte adgang til saddelrum . Der er vandkrybbe samt høhæk i gulvhøjde i alle bokse.

Stald 2

Med plads til 8 ponyer store lyse bokse i pony højde de så kan være sociale også på stald, i alle boksene er der vinduer, 2 af boksene er med udgang til pony fold, hvor den ene kan laves til sygefold/paddock. Der er strigleplads og direkte adgang til saddelrum. Der er vandkrybber i alle boksene.

Stald 3

Med plads til 11 heste. Store lyse bokse fra 12 kvm, 7 bokse med oplukkeligt vindue, der er vandkrybber og høhække i gulvhøjde i alle boksene i alle boksene, aflåst saddelrum med skab samt saddelknægt og sikkerhedsskab til pas.

 

Ridehus:

Dejligt nyt og lækkert ridehus, med støvfri bund og led lys

 

Udendørs ridebaner:

15×20 trænings bane med græs – kombineret fold og træningsbane (sommer) Springbane

20×40 dressur bane, sandfold

 

Roundpen:

Dejlig stor 16 meter i diameter, med ridesand i bunden – den kan bruges næsten hele året.

 

Løsdrift:

Vi har 2 løsdrift folde:

En vinterløsdrift, hvor der er drænet ved løsdrift husene, der er træer rundt om hele folden og gode læ muligheder, samtidig er den tæt på stuehuset og vi har derfor tæt kontakt og opsyn mange gange dagligt. Denne bruges fra midt november til april måned.

En sommerløsdrift, på en 5000 kvm stor fold med dejligt urtegræs, som bruges fra april til november

 

Træningsmaterialer

Der er fri afbenyttelse af træningsmaterialer til både, trail, agillity og horsemannship, pony og mountain games

 

Kursuslokale:

Der forefindes et kursuslokale, der udover en sal indeholder the-køkken og toilet,  der er borde-stole-porcelæn-bestik til 30 personer. Kursuslokalet kan bookes af udefrakommende til forskellige arrangementer, dog ikke til private fester.