Faciliteter

Vores faciliteter er som beskrevet og overholder selvfølgelig alle hestelovens regler. Vi udvikler os hele tiden og nye eller ændrede muligheder opstår.

Stald 1

Med plads til 5 heste. Store lyse bokse med oplukkelige vinduer, strigleplads, og direkte adgang til saddelrum . Der er vandkrybbe samt høhæk i gulvhøjde i alle bokse.

Stald 2

Med plads til 8 ponyer store lyse bokse i pony højde de så kan være sociale også på stald, i alle boksene er der vinduer, 2 af boksene er med udgang til pony fold, hvor den ene kan laves til sygefold/paddock. Der er strigleplads og direkte adgang til saddelrum. Der er vandkrybber i alle boksene.

Stald 3

Med plads til 11 heste. Store lyse bokse fra 12 kvm, 7 bokse med oplukkeligt vindue, der er vandkrybber og høhække i gulvhøjde i alle boksene , aflåst saddelrum med skab samt saddelknægt og sikkerhedsskab til pas.

Ridehus:

Dejligt nyt og lækkert ridehus, med støvfri bund og led lys

Udendørs ridebaner:

15×20 trænings bane med græs – kombineret fold og træningsbane (sommer) Springbane

20×40 dressur bane, sandfold

Roundpen:

Dejlig stor 16 meter i diameter, med ridesand i bunden – den kan bruges næsten hele året.

Træningsmaterialer:

Der er fri afbenyttelse af træningsmaterialer til både, trail, agillity og horsemannship, pony og mountain games

Rytterstue:

Der indeholder køkken og toilet, samt fuldt kig til ridehallen,  der er borde-stole-porcelæn-bestik til 30 personer.  Rytterstuen bruges også som kursuslokalet og kan bookes af udefrakommende til forskellige arrangementer, dog ikke til private fester.