Sommerfold til ponyer

Sommer opstaldning til ponyer med EMS, Cushing eller bare er nøjsomme og ikke kan tåle almindelig sommerfold med fuld græs

På Stald Møllegården Heste og Ridecenter har vi efterhånden fået stor erfaring med disse lidt sarte ponyer og har gennem årene fundet en god og fornuftig løsning så vi samtidig med at vi tager hensyn giver ponyerne mulighed for at gå på en stor dejligt sommerfold.

Vi tilbyder opstaldning fra 1. maj til 1 oktober

Det er vores mål at give din pony en dejligt oplevelse af at komme på sommerdøgnfold.

Pris pr. uge kr. 750,00

SOMMERFOLDEN: Græsset er tilpasset et restriktivt græsindtag, der er stråfoder på folden. Der er læ bælter og bakker samt masser af mulighed for at røre sig på de 3 trd. der er hegnet til ponyer, med 3 tråde, hvor den nederste er 30 cm over jorden.

FODER, URTER, MEDICIN: Du er velkommen til at medbringe medicin/urter/foder/vitaminer og mineraler til din pony, det giver vi selvfølgelig gerne dagligt. Eget foder opbevares i fodertønde. Det skal være blandet og der skal være målebægre.  Du forpligter dig til at sørge for at der altid er foder til rådighed, samt at der er udarbejdet en foderplan (foderplan skal godkendes af Stald Møllegården Heste og Ridecenter) Stald Møllegården Heste og Ridecenter giver lovligt, dyrlægeordineret medicin, til chippede heste/ponyer, i forbindelse med fodring, alt anden sygepleje fortages af ejer, med mindre andet er aftalt.

OPSYN. Der er selvfølgelig dagligt opsyn, og vi reagerer hurtigt ved evt. mistanke om forfangenhed eller anden sygdom der kræver speciel opstaldning i boks.

Er du på ferie eller har du ikke mulighed for selv at vurdere ponyen tager vi beslutning og kontakter dyrlæge og smed for ejers regning.

EKSTRA YDELSER I FORBINDELSE MED SOMMERFOLD:

Du kan vælge at bestille boks til natten

Du kan vælge at bestille med paddock og/eller sygefold til din pony

Du kan vælge at bestille træning, wellness, behandling, special foder/urter til din pony i den periode den er på sommerfold på Stald Møllegården Heste og Ridecenter – dette skal dog aftales og betales separat med Jette Skovgaard Laubacher / Center For Alternativ Behandling på 60 70 11 67

EKSTRA OPMÆRKSOMHED:  Skønnes det at din pony er i risiko ved at gå på sommerfolden døgnet rundt, kan din pony komme på boks om natten  og/eller sygefold om dagen. Boks er med sandbund samt halvdør så den stadig har kontakt til de andre ponyer, der vil altid stå en pony i naboboksen til natten. Der er mulighed for paddock i dagtimerne.

SPECIELLE FORHOLD:

Ejer kontaktes, hvis det skønnes at hesten/ponyen ikke trives, er syg, skal have beskåret hove eller på anden måde mistrives, hvis der mod forventning ikke bliver handlet på opfordringen, forbeholder Stald Møllegården Heste og Ridecenter sig retten til at kontakte smed eller dyrlæge for ejers regning.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt os på 60 70 11 67