Wellness og Rehabilitering

På Møllegården finder du en multi-træningsmaskine til heste – AHT1000

AHT1000 tilbyder, vand gå-bånd, regulær walker, vibrationsgulv og spa samt infrarød solarie.

Et wellness eller genoptræningsforløb vil derfor kunne tilpasse individuelt til din hest eller pony, så den sikres en korrekt behandling og gennemarbejdet genoptræning.


Pris pr gang for 15 min – 65 kr.     30 min – 99 kr.     45 min – 130 kr. 
Der kan i betalingsautomaten betales med kontaktløs, mobilepay eller visa, mastercard.


Instruktion- tilvænningstræning: Dette går i alt sin enkelthed ud på, at vi hjælper dig de første gange, din hest eller pony skal benytte AHT1000, multi-trænings maskine, dette for at sikre den er tryg og maskinen bruges korrekt. Det er obligatorisk inden du kan benytte maskinen selvstændigt.

Pris for tilvænningstræning kr. 300.00 pr. gang – Book tid her


Selvstændig brug af AHT1000 multi-træningsmaskinen

Når du har gennemgået instruktion/tilvænning og føler dig komfortabel ved at benytte maskinen kan du som udefrakommende benytte AHT1000 multi-maskinen i Møllegårdens åbningstid.

Book et tidsinterval indenfor Møllegårdens åbningstid – Book tidsinterval her


Hjælp til brug af AHT1000 multi-træningsmaskinen

Vil du gerne have hjælpe til at bruge AHT1000 multi-træningsmaskinen ud over instruktion/tilvænnings træningen book tid her


Følg din hest udvikling med termografisk dokumentation

Har du brug for at kunne følge din hests udvikling i forbindelse med wellness og genoptræning, så kan du booke tid til termografisk dokumentation, du modtager billedmateriale på Email og kan efterfølgende snakke med din dyrlæge og lægge en plan for jeres videre forløb. Book tid her


Tilpasset forløb – wellness og genoptræning:

Møllegården og Center for alternativ behandling tilbyder at udarbejde et tilpasset genoptrænings forløb, der indeholder både kombinations konsultationer, termografisk dokumentation, naturmedicinsk sundhedstest med anbefaling af foderændringer, kosttilskud og vitamin og mineral terapi – hvilket giver et godt fundament for et succesfuldt genoptræningsforløb.


Opstaldning i forbindelser med wellness og genoptræning

I det omfang vi har plads kan du booke en boks i din hest eller ponys genoptræningsperiode – din hest kommer selvfølgelig på enefold eller sygefold – se hestepension og priser.


Som opstalder på Møllegården har du rig mulighed til at benytte dette tilbud både som daglig wellness, som genoptræning eller træning af din hest eller pony. – du skal påregne instruktion- tilvænningstræning minimum 1 til 2 gange før du benytter AHT1000 selvstændigt.

Sikkerhed og ansvar:

Møllegården kan IKKE gøres ansvarlig for evt. skader i forbindelser med færdsel, behandling, brug af AHT1000 for hverken dyr eller mennesker.

Du skal være opmærksom på at du er ansvarlig for evt. skader din hest måtte forårsage.

Scroll to Top